Skip to main content

360 ICT, gegarandeerd betrouwbaar

Systeembeheer

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Systeembeheer? Vraag eenvoudig meer informatie aan.

Het kloppende hart van uw organisatie in handen leggen van een buitenstaander. Dat vereist vertrouwen en keiharde afspraken. Maar bovenal vereist het een soepele samenwerking en een heldere communicatie. Bij 360 ICT vindt u dat. Onze afspraken liggen altijd vast in transparante en objectieve SLA’s. Maar in de praktijk hoeft daar nooit op teruggegrepen te worden.

360 ICT beheert uw complete infrastructuur, van servers en netwerken tot de individuele werkplekken en randapparatuur. Ook voor het optimaliseren en uitbreiden van bestaande ICT voorzieningen zijn wij uw ICT partner. 

Levering van hard- en software

360 ICT adviseert niet alleen over de benodigde hard- en software, maar levert deze ook. Om de allerbeste service te kunnen garanderen, werken we alleen met high-end merken. We zijn certified partner van Dell, Microsoft, Sophos Astaro (Firewalls), Kemp (Load balancers) en Power Admin (Server Monitoring Software), maar leveren ook hard- en software van andere merken.

Voor de aanschaf van de hard- en software heeft u twee opties:

  1. Via 360 ICT koopt u de hardware in waarbij u de support en ondersteuning van ons ontvangt.
  2. 360 ICT bemiddelt in de aankoop, maar u koopt rechtstreeks bij een leverancier van uw eigen voorkeur. Indien gewenst kunnen uw eigen systeembeheerders de support en ondersteuning verlenen.

Onze werkwijze

Er voor zorgen dat de eindgebruiker zijn werk kan doen, dat is te allen tijde waar onze eerste focus op ligt. Als daar in eerste instantie een “workaround” voor moet worden gerealiseerd is dat geen schande. Wanneer deze is gerealiseerd is en de eindgebruiker verder kan, kan achter de schermen de structurele oplossing worden gerealiseerd.

Doordat onze systeembeheerders 100% op locatie werken zijn ze zeer goed op de hoogte van de situatie bij de klant, kunnen ze direct inspringen op en meedenken over ICT-zaken die er spelen. Door tussen de eigen mensen te zitten fungeren ze meer als collega dan als leverancier. 

Beheergarantie

360 ICT werkt zo veel mogelijk met "fixed prices" zodat vooraf duidelijk is wat de kosten zijn. Wij kunnen deze beheergarantie leveren doordat wij veel ervaring hebben met ICT, zeker van onze zaak zijn en een goede relatie met de klant willen opbouwen en behouden.

360 ICT levert middels haar beheergarantie geen nauwgezette dienst, maar een uiteindelijk resultaat. Alles is erop gericht om een optimale performance en beschikbaarheid te behalen. Daarbij voldoen wij minstens aan de SLA’s die u wenst, maar in de praktijk ligt onze kracht in het overstijgen van uw verwachting.

Relevante artikelen

Geen relevante artikelen gevonden