Skip to main content

360 ICT, gegarandeerd betrouwbaar

Referenties

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Referenties? Vraag eenvoudig meer informatie aan.

 

SURFmarket

Bij (ex)studenten in het hoger en academisch onderwijs is SURFmarket bekend van het label SURFspot via wie zij goedkoop software kunnen kopen. SURFmarket is echter dé Cloud Service Broker en ICTinnovator binnen het hoger en academisch onderwijs. 360 ICT verzorgt het complete technische (applicatie) beheer van het netwerk van SURFmarket.


Omgevingsdienst Brabant Noord

De Omgevingsdienst Brabant Noord is een gemeenschappelijke regeling van 18 gemeenten en de Provincie Noord-Brabant die taken uitvoert op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving. Als ICT leverancier beheert 360 ICT een omgeving van ongeveer 240 gebruikers verdeeld over twee locaties en flexwerkplekken.


Intramed Online

Intramed is marktleider op het gebied van software voor de paramedische zorg. Dagelijks beheren meer dan drieduizend paramedici hun patiëntgegevens en dienen declaraties in met de web-based versie van Intramed. De applicatiehosting van dit geheel ligt volledig in handen van 360 ICT.

Daarnaast hebben wij voor diverse gemeenten en waterschappen in Nederland technisch en functioneel applicatiebeheer uitgevoerd. Door deze ervaring zijn wij prima in staat om zowel op beleidsniveau als op uitvoeringsniveau met u mee te denken.