Skip to main content

360 ICT, gegarandeerd betrouwbaar

ICT Consultancy

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over ICT Consultancy? Vraag eenvoudig meer informatie aan.

Heeft u het systeembeheer van uw organisatie in eigen beheer? Ook dan zijn de diensten van 360 ICT van toegevoegde waarde. Als buitenstaander met veel kennis en ervaring op het gebied van ICT kijken we met een frisse blik naar uw organisatie en vervullen we taken als systeembeheerder, projectmanager of interim ICT-manager. 

Projectmanagement

Het leiden van een complex ICT-project eist multidisciplinaire skills van een projectmanager. Enerzijds moet hij of zij technisch goed onderlegd zijn, maar tegelijk ook het proces kunnen besturen. De projectmanagers van 360 ICT spreken de taal van zowel de technici als het management. Zo zorgen ze voor beheersbare ICT-projecten waar beoogde prestaties, kosten en planning nagekomen worden. 

Interim ICT-management

360 ICT kan haar meerwaarde het beste laten zien als zij ook op andere vlakken dan ICT met u meedenkt. Natuurlijk is de technische component ook bij 360 ICT groot, maar deze component opereert binnen het spanningsveld met overige disciplines als personeels- en lijnmanagement en bedrijfseconomische vraagstukken.

De meerwaarde van 360 ICT ligt met name op het vlak van visie en strategie. Wij vertalen samen met u, op basis van organisatorische inzichten, uw wensen in begrijpelijke taal naar een technische oplossing en een hoger bedrijfsresultaat.

Relevante artikelen

Geen relevante artikelen gevonden