Skip to main content

360 ICT, gegarandeerd betrouwbaar

Clouddiensten

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Clouddiensten? Vraag eenvoudig meer informatie aan.

Werken in de cloud, dat is op dit moment dé modeterm in de ICT. Vanzelfsprekend levert 360ICT deze diensten ook. Met onze eigen servers hebben we maximale controle op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Uw data en applicaties zijn bij ons in goede handen. Middels onze SLA's en diverse certificeringen garanderen wij dat ook.

Toch is de cloud niet altijd de beste oplossing. De voordelen zijn duidelijk, maar er zijn even zoveel redenen te noemen om toch lokaal te werken. 360ICT realiseert zich dat terdege en gaat met u het gesprek aan over het al dan niet kiezen voor een cloudoplossing. Met name onderwerpen als veiligheid en privacy verdienen daarbij zorgvuldige aandacht. Met ons als adviseur neemt u een gefundeerde beslissing over wat u in de cloud wilt zetten en wat u lokaal wilt houden. Vaak resulteert dit in een hybride cloud-oplossing; een combinatie van clouddiensten en lokale ICT.

Een dergelijke oplossing vergt een verantwoordelijke die alles centraal coördineert. U wilt tenslotte wel dat u en uw collega's zo efficiënt en flexibel mogelijk kunnen blijven werken, ongeacht of ze in de cloud of lokaal werken. 360ICT neemt deze coördinerende rol op zich en verzorgt de implementatie en het onderhoud van van uw ICT-inrichting.  

 

Relevante artikelen

Geen relevante artikelen gevonden