360 ICT 
reliability guaranteed

At the moment there is no English version of this text available

ICT manager gezocht

Wij hebben 2 klanten waarbij wij volledig beheer uitvoeren zoals Technisch (applicatie) Beheer middels gewonnen aanbestedingen. Het dagelijks beheer is onder controle door onze beheerders, maar er is behoefte voor IT mangement richting de klanten (en ons). Het gaat om het aankaarten van structurele verbeteringen, escalaties, coordinatie tussen IT projecten van externen en beheer, incidentiele inzet als IT manager, etc.

  • De klanten hebben vaste teams van beheerders en de werkzaamheden liggen vast in een contract/SLA. De werkzaamheden bestaan uit het managen van de Teams, overzien van de werkzaamheden, relaties onderhouden met de ICT managers van de klant.
  • De 2 klanten hebben ieder 3-5 medewerkers per klant op locatie.
  • De klantomgevingen werken allen volledig op MS technologie, deels op Azure voor 1 klant.
  • De locaties bevinden zich in Utrecht en Den Bosch.
  • Incidentiele inzet als project manager.

Wij bieden veel vrijheid: als de klant tevreden is, dan zijn wij ook tevreden. Wij hebben een man of 20 in dienst en hebben daardoor een erg platte organisatie en weinig top-down beleid. Er is dus veel vrijheid om je eigen draai aan je werk te geven.

Senior Linux engineer gezocht

Voor het opzetten van een gehoste kubernetes omgeving zijn wij op zoek naar een Linux engineer. De omgeving wordt nog gebouwd waarbij er is gekozen voor een tussentijdse oplossing voor het hosten van kubernetes. Dit onderliggende platvorm dient op termijn (1-2 jaar) volledig vervangen dient te worden door een platvorm dat servers kan provisonen, schaalbare storage heeft tot in de Petabytes en over meerdere datacenters schaalt. Aan jou de taak om het ontwerp te maken en te realiseren binnen een team met 2 junior linux beheerders.

Interesse?

De arbeidsvoorwaarden voor beide vacatures zijn marktconform, over inviduele wensen kan gesproken worden. Contact kan opgenomen worden middels de algemene contactgegevens of middels linkedin: https://www.linkedin.com/in/dennis-pennings/

Clear view on ICT